Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 001 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
01.12.2020
Výroční hodinky 100 let. znovu naskladněny
díky velkému zájmu o hodinky věnovaném 100 let výročí Československa od významného roku 1918, jsme opět naskladnili edici 50ti kusů hodinek. V prodeji... číst celé
16.07.2020
Řemínek Luminox NATO strap Desert Tan
Jedině u nás můžete zakoupit originál řemínek Luminox NATO strap Desert Tan za 999,-Kč.  Řemínek je vyroben z nylonu a osazen nerezovou smponou s log... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Jowissa značka elegance a vkusu.
Hodinky v naší kolekci jsou stejně individuální jako lidé, kteří je nosí. Přesto existují některé nezaměnitelné funkce, které charakterizují designový... číst celé
21.12.2018 Zajímavosti
Výroční hodinky 100 let.
Rok 1918 byl pro Československo zlomový..... Tříkrálová deklarace, Vznik Československa, Martinská deklarace, Konec 1. světové války a zvolení prvního... číst celé
Luminox, nezbytná výstroj...
Stejně jako v mnoha jiných úspěšných amerických snů, přišel Luminox z dopředu promyšleným individuální plánem, který byl na trhu potřeba. Barry Cohen ... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz

 

  1. Udělujete tímto souhlas Mangie.cz - Pavel Mang a EVIVA s.r.o., se sídlem Na Hrázi 18, 267 01 Trubín, IČ 08949387 (Mangie.cz-Pavel Mang a IČ 27110974 (EVIVA s.r.o.), společnost EVIVA s.r.o. je zapsaná u obchodního soudu v Praze, oddíl C, vložka 97039 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Jowissa značka elegance a vkusu.
Jowissa značka elegance a vkusu.
Hodinky v naší kolekci jsou stejně individuální jako lidé, kteří je nosí. Přesto existují některé nezaměnitelné funkce, které charakterizují designový... číst celé
Výroční hodinky 100 let.
21.12.2018 Zajímavosti
Výroční hodinky 100 let.
Rok 1918 byl pro Československo zlomový..... Tříkrálová deklarace, Vznik Československa, Martinská deklarace, Konec 1. světové války a zvolení prvního... číst celé
Luminox, nezbytná výstroj...
Luminox, nezbytná výstroj...
Stejně jako v mnoha jiných úspěšných amerických snů, přišel Luminox z dopředu promyšleným individuální plánem, který byl na trhu potřeba. Barry Cohen ... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Kde nás najdete

Na Hrázi 18

Trubín, 267 01

Kontakty
Zákaznická podpora mangie.cz
Zákaznická podpora mangie.cz
(Po-Pá, 8-16 hod.)
mangie
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz